Przygotuj z nami swój Świąteczny Bufet Słodkości!
Sposób przygotowania:
1. Zadzwoń pod numer 508 962 021
2. Zamów po 1 opakowaniu każdego ciasta z jednorazowym rabatem 5%
3. Wyjmij po 10 kawałków ciast i po 10 ciasteczek
4. Ułóż na bufecie według własnej wizji.
Ten przykładowy BUFET to 5,5 kg słodkości. Poczęstujesz nim jednorazowo grupę 50 osób.
Koszt takiego bufetu to 350,00 zł = 7,00 zł/os
Pozostałe ciasta przechowuj w temperaturze -18 stopni (do 6-ciu miesięcy) i ciesz się gotowym, pokrojonym produktem kiedy tylko pojawi się niespodziewany event!
Prawda, jakie proste?
*Podane ceny są cenami netto
*Rabat 5% jest udzielany jednorazowo, dodatkowo, niezależnie od ustalonych warunków handlowych.
Świąteczny bufet Baccara - Składniki:
- Sernik Krakowski ze skórką pomarańczy 10 kawałków - 560 g
- Piernik przekładany powidłami śliwkowymi 10 kawałków - 320 g
- Pleśniak z wiśniami i bezą 10 kawałków - 500 g
- Chałwowiec z czekoladą 10 kawałków - 500 g
- Ciasto makowe z czekoladą i bakaliami 10 kawałków - 310 g
- Tort orzechowy Chopin 10 kawałków - 460 g
- Tort waniliowy Clodo 10 kawałków - 460 g
- Tort czekoladowy z wiśniami 10 kawałków -430 g
- Miodownik 10 kawałków - 320 g
- Tort mocno czekoladowy Royal okrągły 1 szt - 820 g
- Korzenne pierniki 10 szt - 250 g
- Babeczki kajmakowe 10 szt - 180 g
- Babeczki czekoladowe 10 szt - 180 g
- Babeczki serowe 10 szt - 250 g